develop own website

Hold 1 - Svanninge

Tirsdage kl. 15.00 - 17.00, Svanninge Skole (fra 1.klasse)
Lærer: Anne-Gerd Juul
Anne-Gerds hjemmeside
Tilmelding: streich@mail.dk

Når vi mødes skal vi ha det sjovt, det er faktisk det allervigtigste, når der skal males, tegnes, formes og eksperimenteres med både maleri og skulptur.
Det forgår altid på den måde, at jeg kommer med en opgave eller ide og derfra er det jer, der bestemmer hvordan jeres værk skal være.
I efteråret laver vi forskellige tegneøvelser, inden jul laver vi et lerprojekt og når foråret nærmer sig laver vi malerier og måske lidt flere skulptur eksperimenter.
Vi arbejder både inde og ude og det er rigtigt godt at ha sit arbejdstøj liggende i lokalet, for vi blive helt sikkert beskidte!

Hold 2 Faaborg

(fra 1. til 3. klasse)
Onsdage kl. 15.00 - 17.00, Byskolen, 2. sal.
(Fra 1.kl. ti 3.kl.) Start 11.9.19
Lærer: Karsten Auerbach
Karstens hjemmeside
Tilmelding: karsten@auerbach-art.dk

Vi tegner og maler - og træner nogle grundlæggende tekniker.
Vi lægger stor vægt på at billedkunst handler om at bruge øjnene: SE og opdage.
Vi prøver at forstå det, som nogle voksne kalder kunst – ved at lege kunstnernes ”lege”.
Vi lader fantasien gå løs på alle mulige materialer, så der ikke kun kommer tegninger og malerier, men også skulpturer og figurer ud af det.

Hold 3 - Faaborg

(fra 4.-9. klasse)
Mandage kl. 16.00 - 18.00, Byskolen, 2. sal.
(Fra 4. kl. til 9. klasse) Start 9.9.2019
Lærer: Karsten Auerbach
Karstens hjemmeside
Tilmelding: karsten@auerbach-art.dk

Vi tegner og maler og iagttager – og lærer, hvordan man kan gøre det, som ser svært ud - enkelt og let.
Vi lærer om kreativitet og gode ideer i et 6-ugers design/kunstprojekt, som vi udstiller i en butik i byen.
Vi går ud i byen og laver kunst til den, så avisen måske opdager os!
Vi arbejder i mange forskellige materialer – og laver også skulpturer og figurer.

Hold 4 Hillerslev, Hjemly

Mandage fra 15.00 til 17.00, Hjemly Friskole, Hillerslev (fra 2.kl)
Start 30.9.18
Lærer: Christian Streich & Oliver Streich
Tilmelding: oliverstreich@gmail.com

Vi tegner med blyant så det ligner, vi maler kæmpe store malerier, vi modellerer i ler, vi illustrerer historier og tegner tegneserier og meget meget mere.
I år er vi så heldige at tegner og grafikeren Christian også skal underviser på holdet.

Hold 5 - Keramik i Faaborg

Tirsdage kl. 16.00 - 18.00, Byskolen Faaborg (fra 3.klasse)
Lærer: Lajla Holm
Tilmelding: lajlaholm@live.dk

Vi skal forme ler med vores hænder til flotte figurer. Figurene skal helst være spændende, sjove eller bare smukke. Vi skal omsætte vores ideer til en tre-dimensionel skulptur............det er altid en stor udfordring.
Vær velkommen på et afslappet hold, hvor vi har det hyggeligt.
Man skal gå i tredje klasse (eller højere) for at deltage.

Hold 6 - Årslev

Onsdage kl 14.50 - 16.50, Broskolen
Start 11.9.19
Lærer: Lotte Zacho Christiansen
Tilmelding: lotte.zacho@gmail.com

Hold 7 - Ferrislev

Billedskolen er stedet for dig der synes det er vildt hyggeligt at tegne, male, klippe og klistre og bare slet ikke synes der er nok billedkunst i det almindelige skoleskema.
I Billedskolen kommer vi til at arbejde med mange forskellige kreative processer. Vi får mulighed for at fordybe os og udforske forskellige teknikker og arbejdsmetoder, og vil vi sammen hen ad vejen finde ud af hvad der optager os, og hvor vi har lyst til at fordybe os.
Vi kommer til at arbejde både selvstændigt og i fællesskabet omkring større opgaver.
Jeg glæder mig til en helt masse hyggelige og ikke mindst kreative timer sammen med jer i billedkunstlokalet.

Ferrislev Friskole
Tirsdage, 14.00-16.00, Start 10/9/19
Lærer: Annemette Alban
Tilmelding: annemettealban@hotmail.com

Hold 8 - Broby

Tirsdage kl 15.00 - 17.00, Broby (Pontoppidan)
Lærer: Ella Rasmussen
Tilmelding: ella.ras.79@gmail.com

Hold 9 - Faaborg

Torsdage kl. 15.00 - 17.00, Byskolen, 2. sal.
Start 26.9.19
Janet Juul Larsen