Hold 1 - Svanninge

Tirsdage kl. 15.00 - 17.00, Svanninge Skole (fra 1.klasse)
Start 28.9.21
Lærer: Anne-Gerd Juul
Anne-Gerds hjemmeside
Tilmelding: streich@mail.dk

Når vi mødes skal vi ha det sjovt, det er faktisk det allervigtigste, når der skal males, tegnes, formes og eksperimenteres med både maleri og skulptur.
Det forgår altid på den måde, at jeg kommer med en opgave eller ide og derfra er det jer, der bestemmer hvordan jeres værk skal være.
I efteråret laver vi forskellige tegneøvelser, inden jul laver vi et lerprojekt og når foråret nærmer sig laver vi malerier og måske lidt flere skulptur eksperimenter.
Vi arbejder både inde og ude og det er rigtigt godt at ha sit arbejdstøj liggende i lokalet, for vi blive helt sikkert beskidte!

Hold 2 Faaborg

(fra 1. til 3. klasse)
Torsdage kl. 15.00 - 17.00, Byskolen, 2. sal.
Start 16.9.21
Janet Juul Larsen
Tilmelding: jju@janetjuullarsen.dk

Vi tegner og maler - og træner nogle grundlæggende tekniker.
Vi lægger stor vægt på at billedkunst handler om at bruge øjnene: SE og opdage.
Vi prøver at forstå det, som nogle voksne kalder kunst – ved at lege kunstnernes ”lege”.
Vi lader fantasien gå løs på alle mulige materialer, så der ikke kun kommer tegninger og malerier, men også skulpturer og figurer ud af det.

Hold 3 - Faaborg

(fra 4.-9. klasse)
Mandage kl. 16.00 - 18.00, Byskolen, 2. sal.
(Fra 4. kl. til 9. klasse) Start 27.9.2021
Lærer: Karsten Auerbach
Karstens hjemmeside
Tilmelding: karsten@auerbach-art.dk

Vi tegner og maler og iagttager – og lærer, hvordan man kan gøre det, som ser svært ud - enkelt og let.
Vi lærer om kreativitet og gode ideer i et 6-ugers design/kunstprojekt, som vi udstiller i en butik i byen.
Vi går ud i byen og laver kunst til den, så avisen måske opdager os!
Vi arbejder i mange forskellige materialer – og laver også skulpturer og figurer.

Hold 4 Hillerslev, Hjemly

Mandage fra 15.00 til 17.00, Hjemly Friskole, Hillerslev
Start: 13.9.21
Lærer: Janet Juul Larsen & Ella Rasmussen
Tilmelding: jju@janetjuullarsen.dk

Vi tegner med blyant så det ligner, vi maler kæmpe store malerier, vi modellerer i ler, vi illustrerer historier og tegner tegneserier og meget meget mere.

Hold 5 - Keramik i Faaborg

Tirsdage kl. 16.00 - 18.00, Byskolen Faaborg (fra 3.klasse)
Start 14.9.21
Lærer: Lajla Holm
Tilmelding: lajlaholm@live.dk

Vi skal forme ler med vores hænder til flotte figurer. Figurene skal helst være spændende, sjove eller bare smukke. Vi skal omsætte vores ideer til en tre-dimensionel skulptur............det er altid en stor udfordring.
Vær velkommen på et afslappet hold, hvor vi har det hyggeligt.
Man skal gå i tredje klasse (eller højere) for at deltage.

Hold 6 - Årslev, Broskolen

Onsdage kl 14.50 - 16.50, Broskolen (fra 2. kl.)
Start 15.9.21
Lærer: Lotte Zacho Christiansen
Tilmelding: lotte.zacho@gmail.com

Hold 7 - Brobyværk, Pontoppidan

Billedskolen er stedet for dig der synes det er vildt hyggeligt at tegne, male, klippe og klistre og bare slet ikke synes der er nok billedkunst i det almindelige skoleskema.
I Billedskolen kommer vi til at arbejde med mange forskellige kreative processer. Vi får mulighed for at fordybe os og udforske forskellige teknikker og arbejdsmetoder, og vil vi sammen hen ad vejen finde ud af hvad der optager os, og hvor vi har lyst til at fordybe os.
Vi kommer til at arbejde både selvstændigt og i fællesskabet omkring større opgaver.
Jeg glæder mig til en helt masse hyggelige og ikke mindst kreative timer sammen med jer i billedkunstlokalet.

Torsdage kl. 14.15-16.15 start 23/9
Lærer: Elisabeth Rask
Elisabeths hjemmeside
Tilmelding: elisabethrask@gmail.com

Hold 8 - Ringe

På billedskolen i Ringe får du nye muligheder for at prøve en masse spændende kreativiteter af på kryds og tværs. Vi laver blandt andet arkitektoniske skulpturer, design og smykkekunst. Vi leger og eksperimenterer med mange anderledes materialer såsom beton, træ og metal og selvfølgelig også materialer som ler, maling og blyanter. Mest af alt skal vi opleve glæden at forme med hænderne og i sidste ende står vi pludselig med en ’skabelse’. Jeg glæder mig til at lave alle disse sjove processer sammen med dig.

Tirsdage kl. 14.45-16.15 start 5/10 (1.- 3. klasse) Nordagerskolen
Lærer: Freja Wessel Fyhn, Annemette Alban
Frejas hjemmeside
Tilmelding: ff@ff-design.fr

Hold 9 - Ringe

Tirsdage kl. 16.30-18.00 start 5/10 (4.-9. klasse) Nordagerskolen
Lærer: Freja Wessel Fyhn, Annemette Alban
Frejas hjemmeside
Tilmelding: ff@ff-design.fr

Hold 10 - weekendkursus Ferritslev

Lørdag den 13. november fra kl. 10 – 14
Søndag den 14. november fra kl. 10 – 13, fernisering fra kl. 13.00–13.45.

Lærer: Annemette Alban
Tilmelding: annemettealban@hotmail.com