Generalforsamling:
Forældre til børn i Børnebilledskolen er stemmeberettigede på generalforsamlingen den 29/5/24 kl. 18.00

Sommerbilledskole

Mobirise

Fra den 1. til den 5. juli 2024
arrangerer Faaborg Børnebilledskole en sommerbilledskole.
Du får mulighed for at modellere med ler, male store malerier, illustrerer, tegne og male akvarel.
Vi starter med at modellere den første dag, så leret kan tørre og blive brændt den sidste dag. De andre dage skal du prøve kræfter med store lærreder, tegne i byen eller i havnen og male med akvarel, og meget mere.
Hvis vejret er til det, rykker vi billedskolen udenfor og bygger fx sandskulpturer eller maler kæmpemalerier udenfor. Indimellem skal vi bare slappe af, hygge og spille bold.
Om fredagen slutter vi af med en rigtig udstilling.
Kurset foregår i Billedskolens hyggelige lokaler i Byskolen i Faaborg.

Mandag til fredag 9.30-15.00
Børn fra 8 – 18 år
Min. 12 max. 24 deltager
Børnebilledskolens lokale, Grønnegade 40, 5600 Faaborg
Tilmelding: sommerbilledskole@gmail.com
Pris: 750,-

19-12-2023
Faaborg Børnebilledskole har samlet et Idékatalog som gerne må benyttes af Billedskolens lærer og andre der arbejder med børn og kunst.
Idékataloget kan også være en inspiration til kreative familier.

Mobirise

Lærerkurser

20-11-2022
Faaborg Børnebilledskole arrangerer efteruddanelse for billedskole lærer og andre lærer der underviser børn og unge i billedkunst.

Faaborg Børnebilledskole kan snart fejre 40 års jubilæum. I de 40 år har der været mange forskellige dygtige lærer som enten var udøvende kunstnere, kunsthåndværker, billedkunstlærer fra folkeskolen eller vidergående uddannelser. Mange af disse lærer har undervist i mange år og andre kun få år og er nye og mere uerfarne. Fælles for den garvede og den nyere lærer er, at man altid står alene med undervisningen og derfor godt kan bruge inspiration til undervisnings forløb.
Faaborg Børnebilledskole vil derfor starte et efteruddannelses forløb til egne lærer og andre lærer fra Fynske billedskoler og ungdomsskoler, så de kan dygtiggøre sig, som både udøvende kunstner og lærer og udvide egne og elevernes horisonter.

Søndag den 20.11.2022 Grafik med Trine Anderschou
Søndag den 26. 2. 2023 Akvarel med Uffe Boesen
Søndag den 23.4. 2023 Figurer af pulp med Lise Arildskov De Marco
Fredag den 27.10.2023 Fiberbeton med Erling Tingkjær
Søndag den 29.10.2023 Fiberbeton med Erling Tingkjær

Idé- og inspirations bank

En af de større udfordringer når man underviser i billedskolen er, at blive ved med at finde på nye og spændende forløb. Derfor forslår jeg, at vi laver et Idé- og inspirations katalog.
I første omgang skal den udgives på vores hjemmeside og når vi så når de første 100 gode idéer, så printer eller trykker vi et lille katalog.

Tilmelding er på mail til Oliver Streich oliverstreich@gmail.com
Se pdf af folder